Weekend


Jag började min fredag med en skön powerwalk i solen och sen lite frukost. Jag jobbar denna helgen så kl 14 började min jobbhelg. Tur man får lite extra betalt när det är pingst :)
Är så glad över att sommaren verkar vara här men det är olidligt varmt på jobbet och vi har varma arbetskläder. Phew!
Jag ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa lite innan det är dags att sova. Klockan ringer 05.00 i morgon.

Hoppas ni haft en bra fredag!


Köpte mig lite blomster idag :)
Day offJag har nyss kommit hem från mamma och Jim där vi har suttit i solen och grillat. Försökte mig på en löprunda både dit och hem. Hur det gick behöver vi inte prata om just nu ;)

I morgon är jag ledig och då får man unna sig ett glas vin idag :)

Ha en skön kväll!Dinner
Igår hade jag några tjejer här på middag. Det bjöds på pasta med lax och skaldjurssås och sallad. Till efterätt fick dom glass med varma hallon och krossad choklad. Alltid lika trevligt att träffa dom. Jag fick fina presenter med :)
Blommor från Anna
Halsband från Sofia och Maria
Bricka från Louise


Tack så jättemycket tjejer! :)Nostalgi :)

I lördags åkte jag ner till min barndomsvän Mia i Trollhättan för att sedan på söndag morgon hoppa i bilen och susa ner till Malmö för att se våra gamla idoler NKOTB ( + BSB). Med deras låtar dundrande i högtalarna och (falsk) skönsång gick bilfärden som en dans.
Vi checkade in på vårt hotell och tog en runda på stan, käkade och sen var det dags att bege sig till Malmö Arena.
Konserten var jättebra och det var himla kul att se mina gamla idoler. Favoriten Joe var lika fin som förr och vi skrattade, sjöng, klappade händerna och dansade till deras gamla låtar. Som vi såklart tycker är bra fortfarande :)

Tack Mia för en rolig helg :)
Mia och jag i bilen :)
Vårt hotell
Hela gänget!
NKOTB :)
Jordan, Joe & Jon
Alla killarna i NKOTB
Jag fick komma ganska nära min favorit Joe :)
Backstreet Boys
Sista numret iförda Sweden tröjor. Såklart :)
Word


Update

Lite update kanske :)
Jag var hemma och var sjuk hela förra veckan. Kunde i alla fall njuta av solen en liten stund på dagarna. Hann läsa ut två mycket bra böcker och avslutar snart den tredje. Här läses det på hög nivå. Mitt avslappningsmoment just nu.

Denna veckan jobbar jag bara 3 dagar och på lördag åker jag ner till min vän Mia i Trollhättan. Vi ska susa ner till Malmö på söndag för att se NKOTBSB :) Jag och Mia var STORA New kids fans när vi var yngre så det ska bli kul att se gamla idolerna.

Jag och Sofia tog en skön kvällspromenad idag och nu sitter jag nyduschad i soffan och ska titta på lite hockey.
Hoppas ni har en bra kväll allihopa!

Bild: TumblrMormors lampa

Sen jag var liten har jag trånat efter mormors kristallampa. För ett tag sen bestämde sig mormor för att renovera hemma hos henne och då ville hon ha en ny lampa i vardagsrummet. Då fick jag denna fina :) Den passar perfekt i mitt sovrum tycker jag.
Och ja, dessa bilder är tagna med nya kamean :)
Jag vet, den nedersta lampan är paj. Har inga hemma, ska fixa :)


Ny kamera


Jag har länge velat ha en ny kamera och syster hittade ett superbra erbjudande på Elgiganten. Jag slog till. Är jättenöjd och ser fram emot att lära mig alla finesser och ta massa fina kort :)RSS 2.0