Gubbar





Jag var till Konsum i morse och köpte jordgubbar. Svenska såklart! Passar perfekt i yogurten på morgonen. Eller bara gå och småäta :)







Handbag






Jag behöver en ny handväska. Har spanat lite på denna från Nelly





Sunny day





Idag har jag ledig dag vilket passade ypperligt när det är strålande sol. Jag har legat ute och solat med näsan i bra bok och bara tagit det lugnt. Man får passa på :) Det ska tydligen bli sämre väder till helgen igen.

Hoppas ni också haft en fin dag i solen! :)






Midsommar





Ännu en Midsommar i Gunnarskog är till ända. Vi har grillat, druckit gott, spelat spel, gått tipspromenad och bara umgåtts och haft kul.

Hoppas er midsommar har varit härlig med!




Mira hjälper farmor att fixa grunden till midsommarstången




Jag fick i uppdrag att fästa blommorna



Krans i håret måste man ju ha :)




Här ser ni resultatet




Tyvärr kom det regn på dagen. Naturligtvis lagom till grillen skulle tändas.




Här var det grillat!



Jag, syster och Kristin har som tradition att varje år hälsa på Klas som vi hade som lärare på högstadiet.







Vill ha sommar!





NU tycker jag att sommaren kan komma tillbaka till oss. Jag längtar efter sommarvärme och sol. Få ligga ute och sola med näsan i en bok, sitta på någon uteservering och äta och dricka gott, åka båtbuss, hänga ute med vänner och bara ja..njuta av svensk sommar. Så snälla sommaren, kom tillbaka!

Det är skönt med bara tre arbetsdagar denna vecka. Sommaren kommer bli tuff innan jag får gå på semester vecka 30. Ser så fram emot det. På torsdag kommer Kristin och Göran ner till syster och Patrik och på fredag åker vi uppåt i landskapet och firar Midsommar. Jag har tagit semester i helgen så jag ska verkligen njuta.
Här kommer vi tillbringa helgen :)










Bra helg





Jag har spenderat helgen i Trollhättan hos min fina vän Mia. Vi har grillat, druckit bubbel och drinkar, pratat MASSA, myst med lilla Lexie, ägnat oss åt lite trädgårdsarbete och bara umgåtts.



Bubbel! Ja, ni ser ju själva vad isen föreställer!




Lexie hade klätt upp sig inför besöket från Karlstad :)




Grillmästaren!



Jag och söta Lexie




Jag klipper gräsmattan




Mia gick efter mig och krattade :)


Tack Mia och Lexie för en mysig helg! Hoppas vi ses snart igen.



Dagens smycken







Armbanden är från HM, klockan har jag köpt på en loppmarkand utanför Honolulu, Hawaii för 15 dollaros :)




Ring från Indiska






Halsband från Pearls for Girls. En julklapp från Mira :)


Dagens söta









Slut





Benen och fötterna ömmar efter helgens jobb men nu är det över. Bästa vädret med :) Man blir genast på bättre humör. Jag tänker dock vila kroppen lite i soffan med god melon och bra bok.

Hej svejs!







Lörda'





Det är lördag kväll och många sitter ute på staden serveringar och äter och dricker gott. Jag har just ätit en macka med skagenröra på och druckit apelsinjuice ur ett rödvinsglas i ett försök att lyxa till det :) Helgen består av jobb men i morgon har jag ett "kort" pass som tur är. Jag har just duschat, bytt sängkläder och pausar i soffan innan sängen och boken kallar.

Hoppas ni har en superbra helg!






Fina rosor från pappa och Inger när jag fyllde.




Words









Sidobord




På ena sidan av min vita soffa är det alldeles för tomt och jag tycker det är mycket fint med sidobord. Jag har bara inte hittat något som fallit mig i smaken.

Jag kan tänka mig något i stil med detta. Det är typsikt jag. Hittade bilden på min dator då jag säkert sparat den för inspiration, vet ej vilken hemsida jag fann den på.
Men visst är det fint :)







Thunder and lightning





Det fullkomligt vräker ner regn här just nu och det åskar och blixtrar. Jag kanske inte borde ha datorn på då..hehe. Jag vill ju ha sol och sommar men tycker det är mysigt. Då passar det ju bra att jag var till bibblan och fixade lite böcker :)





Har ni inte läst någon av Harlan Coben's böcker och gillar spännande deckare så spring och köp. Eller låna :)

Jag var nere på stan förrut och hämtade ut biljetterna till Britney Spears. Hela stan var full av glada studenter och det är ju inte annat än att man blir avis. Jag minns min student som en av de roligaste dagarna.





Sjung om studentens.......



Vill ha









Kudde från Åhlens



Hot Hot!





Värmen har i stort sett gjort mig utslagen så under dessa två lediga dagar har jag inte gjort mycket mer än suttit vid min nya fläkt och läst eller kollat på tv. I morgon är det dags för jobb igen hela helgen. Om regnet drar bort ska jag kanske ta mig ner till bibblan och låna lite nya böcker.
Igår bokade jag och syster biljetter till Britney Spears konsert i oktober. Kul att ha lite att se fram emot. Härnäst blir det ev en tripp till Mia i Trollhättan nästa helg och sen är det ju Midsommar. Då far vi till Gunnarskog :)
Nu ska fröken ta och laga lunch.

Guda'!







Väderspänningar




Ville bara slänga in ett inlägg och säga Hej! Dagens frukost bestod av turkisk youhurt med honung och hallon från pappas trädgård. Mums! Jag vet inte om min kropp känner av vädret just nu men igår vaknade jag av värmen med tryck över bröstet och svårt att andas och idag vaknar jag till gråa tunga vädret med huvudvärk. Am I getting old? ;) Är glad att vi fått lite mer sommarväder i alla fall.
Nu ska jag sätta mig i soffan och läsa bra bok.

Tjena!









Nytt i köket





Jag önskade mig nya kökshanddukar i present och fick dessa fina. De är från Lagerhaus.







6 Juni





Vilket toppenväder vi haft i helgen. Det är i stort sett alltid fint när jag fyller så jag räknade inte med annat ;) I lördags kom pappa, Inger, Jenny, Patrik och Mira hit på lite kalas på dagen. Vi fikade och bara satt och pratade. På kvällen kom nägra vänner och vi firade natten lång. Tack alla som kom!
Idag är det Sveriges nationaldag men det har inte blivit så mycket firande för mig då jag jobbat men jag njöt av alla fina svenska flaggor som jag såg när jag cyklade hem.  Himlans fint!

Happy Sweden Day everybody!







Fölsedag





Jag har haft en superbra födelsedag med toppenväder. Efter jobbet åkte jag med syster & co ut till mamma för lite solhäng och grillat. Så skönt att sitta i solen och bara ta det lugnt. Jag har ju redan fått min present i form av min nya tv men fick fina saker idag med.




Favvoparfym av syster, Patrik & Mira




Min styfar vet vad jag gillar för öl. Tack Jim! :)




Söt blomma från mormor




Fin blomma från mamma & co




Skönt med sommarvärme :)



Mira var på sitta vanliga glada humör :)

Tack för alla fina presenter, god mat och dryck. I morgon är det dags för ännu ett kalas hos mig på dagen med pappa, Inger, syster & co och på kvällen kommer vännerna. Kommer bli en bra helg detta :)

So long!!






Bad cake





Sorry för dålig uppdatering men det händer inte så mycket hos mig. Mest jobb och lite planering inför helgens kalas och födelsedagsfest. Jag tänkte bjuda på kladdkakebitar med choklad i på jobbet på fredag när jag fyller. Hittade ett enkelt recept hos syster. Jag gjorde precis som i receptet och tog till och med ut kakan tidigare än utsatt tid då den höll på att få för mycket färg. Som ni ser på bilden har jag smakat en bit. Den är helt smaklös och i gummiform. Blir alltid så när jag ska göra nåt med kladdkakesmet. Vet inte vad jag gör för fel. Ska sluta baka det tror jag. Det blir nog att bjuda på gamla hederliga "negerbollar". Förlåt men jag säger så om chokladbollar :) Dom KAN jag inte misslyckas med!







RSS 2.0