Våren är välkommen

Underbar vårdag idag!!
Jag har varit ledig idag och började dagen med lång sovmorgon, nyttig frukost och träning på Friskis och Svettis. Skönt att ha kommit igång med träningen lite. Jag har verkligen sämsta konditionen.
Jag tog sen en tur på stan. Hittade en fin tröja som jag provade men inte köpte vilket jag ångrade på vägen hem sen. Men jag ska eventuellt ner i morgon igen och köpa fina sängkläder på Åhlens.
Jag köpte en fin mössa med Pippi på till Mira och på vägen hem till syster träffade jag Mira och Patrik. Hon blev jätteglad över Pippimössan :)
Har bara myst hemma hos syster under eftermiddagen och kvällen. Lekt med Mira, badat henne och läst saga innan hon blev slängd (bokstavligt talat) i säng av sin pappa :) 
Nu sitter jag och kollar på fotbollen men ska nog slänga på nåt avsnitt av favvoserierna på datorn med.

Go'kväll på er! 
Me want


Min favorit av väskor, Balenciaga. Jättebillig! *hmpf* Men jag fortsätter köpa Trisslotter och hoppas på storvinst ;)
"New"Det är mycket jag skulle vilja ändra på här hemma men just idag fick det bli lite nya bilder i mina gamla ramar. Alltid något :)


Lediga dagar

Jag har jobbat två mastiga dagar i helgen + lång dag i måndags så det var skönt att vara ledig igår. Är ledig även idag och ska bara njuta av det. Håret ska färgas, hemmet borde städas och sen får kanske Friskis sig ett besök. Jag skulle behöva bege mig till IKEA men får se om jag orkar :)
Jag ska njuta av att vara ledig i alla fall!
Hoppas ni har en bra dag!RSS 2.0