Solen i ögonen



Solen skiner ute och man har lite vårkänsla. Typiskt att man måste vara inne och slipa tapetkanter, spackla, och tvätta. Men jag måste förbereda inför taptetseringen i morgon. Ska bli SÅ skönt att få nya tapeter.

Gårdagen kväll på Arena var bra. Lite vin och nya bekantskaper. Jag fick med mig ett telefonnummer hem. Till en tjej! Haha!

Ikväll blir det middag hos Helena i Karlskoga. Det ska bli mycket gott.

Nu: Betala räkningar :(

Show me the money



Lönen har kommit och allt är som det ska igen. Jag har handlat tapeter, fikat med Anna M på stan, shoppat en tischa på Gina och en randig tröja på MQ. Det blev mascara, hårtoning och ansiktskräm på H&M också. Nu är färgen i håret, gammal masacra under ögat och fredagskänslan framme.

Sen blir det nåt glas vin med Emma på Arena Bar. Skål på er!




Är det bara jag som tycker det ser ut som en liten orm i det högsta glase?.

Jävla väder!!



Jag hade hellre varit här just nu. GE MIG SOL OCH VÄRME!!!


Stel i bena



Idag tänkte jag ta lite sovmorgon men kl 06.30 slog jag upp mina ljusblå, tänkte minsann somna om men jag låg bara och snurrade runt i sängen så till slut gick jag upp. Det är rätt skönt att vara uppe tidigt och se alla andra åka till jobbet och man själv kan ta det piano. Inte lika kul dock att åka till jobbet när alla andra får åka hem :)

OH my Lord vilken träningsvärk jag har i magen och baksida lår idag. Kroppen kanske ska få vila idag. Jag vet att bästa sättet att få bort träningsvärk är att träna men jag går ju som om jag skitit på mig idag. Jag skulle försöka sträcka ut låren lite mer idag men när jag väl tagit mig ner på golvet höll jag på att inte ta mig upp.

I morgon ska mamma hämta mig efter jobbet och sen ska vi åka och köpa nya tapeter för nu ska äntligen den där gräsliga väggen i sovrummet bli ett minne blott. Välkommen det vita! Sen ska det konkas in en Hemnes säng från IKEA. Emma, monterardags snart :)

Funderar på att gå ner och kolla in bokrean men med 85:- på kontot kommer jag nog inte så långt. Faan för att va kommunanställd!


Wrooom



Jag och syrran är uppväxta i en rally / folkrace familj. Syns det?



KOM IHÅG!



På vägen till Friskis innan stannade jag hos mamma på hennes jobb en stund. Hon hade en mycket viktig Kom Ihåg lapp på sitt skrivbord. Hon kan bara inte komma på vad det är hon ska göra. Ta en titt och se om ni blir nå klokare.


Wallpapers



Jag unnade mig lite sovmorgon idag efter helgjobb eftersom jag varit ledig idag. Gick upp och käkade gröt till frukost och surfade lite innan det var dags för träning på Friskis. Ska gå imorrn och torsdag med. Nu jäklar ska det bli ordning på dallret.

Efter träningen kom syster hem till mig. Vi skulle ut på tapetjakt. Men satan i gatan vad dyrt det är med tapeter. Men jag kan inte ha de här hemska väggarna i sovrummet längre. Vill köpa ny säng oxå då den jag har får mig att känna mig som en överkörd räv på mornarna. Fröken Stel om man säger så.

Efter tapetletandet åt syster och jag en god och sen lunch på Oliven. Mycket god exotisk sallad med pasta, kyckling, annanas och rostad kokos. Mycket gott.

Har inte gjort nåt utav sakerna här hemma som jag skulle behöva göra heller. Jag bara skjuter på det, orkar inte. Jag hoppas träningen nu kan ge mig lite ny energi. Den här vintern har gjort mig så seg. Men solen idag fick mig på lite bättre humör. Till och med skinnjackan fick komma ut idag.

Nu: "Milk"

Tips



Dagens filmtips: "The Wrestler"! Mickey Rourke är lysande!

Ikväll ska jag kolla "Milk" med Sean Penn.

Nu, träning.




Det var då det



                                                  
                                                                                      

Trötter



Jag satt som vanligt uppe och kollade på Oscarsgalan hela natten. När galan var slut ca 06.00 hade jag varit upp i 25 timmar. Sov i ca 5 timmar sen var det dags för jobb.
Jag tyckte galan var bra, mycket bättre än vissa galor innan. Hugh Jackman var bra som host. Jag var lite skeptiskt i början. Min favvo Kate Winslet vann såklart bästa kvinnliga huvudroll. Det var det jag såg fram emot mest. Mest intressant var att se Jennifer Aniston på scen med Brangelina sittandes endats några meter framför sig. Man såg till och med Jennifer le mot Brad :D Jennifer var för övrigt finast på galan tillsammans med Kate W.

 

Ikväll ska jag bara ta det lugnt för att i morgon ta hand om massa saker här hemma som jag bara skjuter på. Tomglas ska iväg, embalaget från köksmöblerna ligger på golvet i sovrummet så de måste jag få iväg.

And the Oscar goes to..



Jag är nyss hemkommer från jobbet. Jag är apatrött i fötterna efter att ha stått och gått sen 06.30 i morse. På långrasten åkte jag och syster till Bergvik och tittade lite på tapeter. Blir mer letande i veckan. Ett par vita tapeter ska väl inte va så svårt att få tag på. Hittade dock lite bebiskläder till syrrans lilla som jag ska köpa när lönen ploppar in :)
Jag ska ta en dusch snart och sen ska jag sätta mig i soffan i morgonrock med filt om mig och titta på min älskade Oscarsgala. Jag vet, jag är en sucker för kändisar och galor. So kill me.


Kaxig



Igår efter jobbet åkte jag hem till Lovisa en stund där hon och Emma satt och drack vin. Satt och tjötade med dom en stund innan det var dags för mig att gå hem och sova. Man kan undra vem det var som drack igår. Jag skulle gå och hämta ett glas i Lovisas kök och slänger ett öga på hennes kylskåp där jag ser att det sitter ett kort på någon av det manliga könet. Det är allt jag ser. Jag frågar:

- Är det där din kille?

Lovisa svarar:

- Nej det är ju min pappa.

Hon skickar snabbt ett sms till sin pappa och berättar detta. Fadern som tydligen är lite kaxig svarar:

" Ja du förstår du att jag får slå ifrån mig"  hahaha

Idag har jag jobbat på dagen och efter jobbet lade jag mig och sov i 2 timmar så nu kommer jag väl inte somna alls inatt. Smart smart. Jag har en sabla träningsvärk sen träningen igår. Överallt. Låren, ruggen, bröst, armar. Skönt men jag kunde ju faan knappt klä på mig i morse. Jag kände mig som tanterna på jobbet.

Nu ska jag dippa morötter och gurka och titta på Melodifestivalen. Jag tror Petra Mede går vidare direkt till Globen. Stensäkert tips!

*MUMS*

H&M Home



Jag har ärligt talat inte kollat in H&M's Home kollektion. Jag vågar inte. För jag vet att det finns massa jag vill ha. Det räcker med att jag nästan varje gång hittar nåt nytt bland kläderna jag vill ha. Just nu vill jag ha en A-formad vårjacka. De har en som jag skulle kunna tänka mig.

Men för all del..kolla in Home kollektionen ni..så kan ni ju visa mig sen vilka fina saker ni köpt. Jag lovar ska försöka att inte bli avis.


The pain is gone



Jag har legat i sängen tills ganska nyss och sovit bort en grym huvudvärk OCH magvärk. Jag känner mig lite piggare och rastlös så nu spelas musik på hög nivå och jag ska städa hemmet. Sen, hämta paket från HM, handla (bland annat medel mot de här jävla blomflugorna jag har) sen lägga mig i fotöljen och läsa "De välvilliga". Vad gör ni?



Spring



This is what I want



Lite uppdate



Nu är jag mycket trött på detta väder och vill ha vår. I morse var jag visserligen okejt pigg när klcokan ringde 05.15 men jag ville bara skrika åt snön och isen när jag var på våg till bussen. Jag höll på att trilla flera gånger och jag är livrädd för att ramla och bryta mig. Jag har sett hur det kan gå. Emma..känner du dig träffad? *S*
Nä nu vill jag kunna gå runt i ballerinaskor, uppvikta jeans/shorts och tisha!

Dagen på jobbet gick mycket snabbt faktiskt. Kanske på grund av att jag spenderade ca 2 timmar i möte med vår sjuksköterska och chef och sen spenderade tid att skriva in allt i journaler.  Kände mig mer som en sekreterare än undersköterska idag. Men jag gillar ju pappersgöra med .
Efter jobbet åkte jag faktiskt till biblioteket i stan och lämnade in böcker och lånade nya. Nu fanns äntligen "De välvilliga" av Jonathan Littell inne. Det är en mastodont bok på ca 900 sidor. Jag har avverkat ca 25 och är redan fast. Eller fast och fast. Men det är en grym, intressant och väldigt ärlig och målande bok om en SS-officers syn på kriget och hans gärningar. Rekommenderas!

Jag har fortfarande ont i min axel och nu tycker jag mig känna av den andra oxå, men jag hoppas det är inbillning. Jag måste ta mig i kragen och träna nu. SKÄRPNING!

Idag fick jag reda på att jag ska få se Madonna den 8 augusti också :) Ska bli mycket roligt!!!

Annars ser jag fram emot bokrean. Jag ska hålla i pengarna men någon bok får nog följa med hem. Jag ser även fram emot att få se Salander på film.

Så här såg jag för övrigt ut på Alla hjärtans dag. Någon som är imponerad??


Every hearts day today



Igår: var jag till Kga och grattade farmor. Vi käkade mat och lite dessert. Jag hjälpte henne att byta gardiner och lite dukar. Sen satt vi och språkade lite. Jag hann med ett litet besök hos pappa med innan han skjutsade mig till bussen. Hemma i Karlstad sprang jag in på H&M och provade ett par jeans..de satt bra förutom att jag ut ut att han dubbelt så breda höfter och lår. Så de åkte tillbaka på hyllan. Sen mötte jag Emma och hennes arbetskamrater på BMB för lite after work och Starboys.

Idag: Ska jag och Emma fira Ensamma hjärtans dag hos mig. Det blir fläskfile, potatisgratäng och sallad. Plus dricka :) Vi kollar nog in vad de släpar upp på scenen till Melodifestivalen med.

I morgon har jag varit singel i exakt 1 år. Ska det firas tro? Jävla tid att bli dumpad. Men jag tänkte förut, att är det nån kväll man ska gå ut och träffa någon så är det väl ikväll. De borde ju bara va singelkillar ute ikväll. Alla andra sitter ju hemma och ha mysig middag med tjejen. Vi får se.

Nu ska jag duscha och sen förbereda lite för middagen :)

Ha en bra Alla hjärtans dag på er. Och Mia, grattis igen och välkommen i klubben ;)

HUH??

 




Young dad!!!!


Samlaren



Vettja hur många såna här man fått med hem från IKEA genom åren?



Okej nu är alla fyra köks-stolar på plats. Jag var inne och jobbade på ledig dag idag men fick sluta 13.30. Gick på stan och köpte nya kylskåpsmagneter på Claes Olssons. De jag köpte innan bara rasade ner. Mycket irriterande.  Jag köpte med mig en sallad på vägen hem för jag var så där äckligt hungrig och orkade inte vänta på att fryst mat skulle tina. Efter det somnade jag i soffan ett par timmar. Men i morgon är jag ledig och då ska jag åka till Karlskoga och gratulera och äta luch med min lilla farmor. Hon fyller 95 år på måndag.  Farmor är som jag en riktig chokladälskare så jag har köpt lite god choklad från Kardemumma. en bukett tulpaner ska gumman få oxå :) Sen blir det nog lugnt på kvällen. Vad jag vet.

Nu ska jag kolla Criminal Minds. *tjipp*

Snart klart



Det här:



Blev det här:



Okej jag orkade bara sätta ihop två stolar. Jag har så sabla ont i händerna nu så de två andra sätter jag ihop i morgon. Jag måste berätta vad som hände vid IKEA. Vi hade stuvat in allt i bilen och skulle åka hem. Vi har åkt bort till Biltema ca då jag upptäcker att jag tappat min plånbok. Jag irrar runt i baksätet i bilen och letar i mörkret. Mitt i allt ringer mobilen. Jag trycker bara bort samtalet. Mamma säger att vi ska åka tillbaka och kolla vid lastzonen där vi packade in sakerna. Men när vi kommer dit ligger ingen plånbok där. Inte heller i bilen någonstans. Mamma är på väg in till info-disken för att kolla om någon lämnat in den. Då hör jag en röst:

- Är det den här ni letar efter?

Fram kommer en man med min plånbok. Snacka om att jag blev lättad. Han hade hittat den på marken där vår bil stått och tagit hand om den OCH till och med via mitt körkort  tagit reda på mitt mobilnummer hos Eniro. Det var han som ringt mig på mobilen när jag irrade runt i bilen och jag tryckte bort samtalet. Han kunde ju bara ha lämnat in den på IKEA. Snacka om att det finns snälla och ärliga människor. Jag skickade ett sms när jag kom hem och tackade ännu en gång.

Nu ska jag ta min trötta kropp och läsa lite sen sova. Jag ska in och jobba på ledig dag i morgon. VILKEN skräll va? Jag förstår ni är chockade.

Godnatt

Beantown



Jag sitter och längtar lite till Boston och satt och tittade på lite kort därifrån. Vill ni åka till en fin stad ska ni åka dit. Jag måste visa er lite bilder från staden medans jag väntar på att mamma ska komma och hämta mig.

   

    


Eh ja..det var väl det. Nu ska jag åka med mamma och Jim till IKEA och köpa nya köksmöbler.

Tomma köket



Idag tog jag mig en liten sovmorgon. Mycket skönt. Sova är bland det bästa som finns. Nacken känns lite bättre idag men inte helt okej. Jag har ont i axeln oxå efter allt tungjobb på jobbet. Jag måste sätta igång med träningen nu. Det kommer bli mycket tyngre på jobbet framöver. Pust!

Det kom en tjej och hämtade mina köksmöbler idag som jag satte ut annons om på Blocket. Det känns lite tomt i köket nu men det ska strax in nya köksmöbler. Jag har fortfarande inte hittat någon som kan tapetsera hos mig. Är det någon som är duktig och vill ha en liten slant så hör av er. Det är först och främst mitt sovrum som måste fixas så nya sängen kan inköpas.

Nu ska jag läsa lite och sen duscha och jobba kvällen. Ha en bra dag där ute!



Winn Winn



Idag har jag varit på Scandic Winn med jobbet och haft planeringsdag. Det vart väl mest att man satt och lyssnade på chefen men även lite diskussioner. Vi åt god mat på Winn och min mage står i 4 hörn nu känns det som.
Jag har legat på nåt konstigt sätt med nacken inatt för jag har megaont. Ska ta lite Alvedon och värma handduk i mickron så kanske det blir bättre. Rispåse önskas!

Jag hade fått ett litet brev när jag kom hem och Jag har blivit bjuden på tjejkväll hos min gamle studenkompis Anna nere i Hamburgsund den 28 mars. Jag är ledig och kan jag samåka med någon av de andra inbjudna Karlstdstjejerna så blir det kusten då. Det ska bli kul.

På stan efter Winn-dagen gick jag till apoteket. Det enda jar hörde folk prata om runt omkring mig var Alla hjärtans dag och vad de ska köpa/göra. Jag bojkottar den dagen i år. Ja..Mia fyller ju 30 BAST så jag ska inte HELT strunta i dagen :) Välkommen i gammelgänget Mia *flin*

Det gick inte att få tag på Madonna-biljettr idag heller. Anna, har du fått tag på några så LYLLOS dig! ;P Det hade varit så kul att gå på men det sket sig. Emma satt i kö i 3 timmar men det hjälpte inte.

Nu ska jag ta hand om min nacke. Och titta på "Glamour". Tantpoäng på den!

Cocktailparty



Gårdagens cocktailparty i bilder. Tack Loysan, Soffan och Maria för en kul fest.


  

  

Spännande



Dagen kommentar på bussen hem.

Full kvinna: Vhad ärs klocklan?

Full Man: Tjugo i fyra. "Downtown" öppnar om 20 minuter.

En del har något att se fram emot. För övrigt tittade dom lite lyriskt på min påse från systemet med två vinflaskor och två Corona i.

En dag på stan



Idag har jag efter en lång sovmorgon och smörgåstårta på jobbet (en ledig dag), sprungit runt på stan och letat kläder till lördagens cocktailparty. Men när man ska ha nåt så hittar man inget. Jag hade ingen lust att lägga pengar på nåt extravagant som jag bara avänder en gång. Till slut blev det en volangkjol från HM, två enkla linnen som jag ska välja mellan och en blomma som man kan sätta på toppen eller i håret. Det får duga :) Lite smycken till det blir det med. Jag kommer nog ha kul oavsett outfit, det är inte det som är det viktigaste. Det ska bli himla roligt i alla fall.

Jag mötte Emma på stan för hon skulle ha tag på en röd kuvertväska till festen och vi lyckades hitta en. Sen gick vi till BK och käkade och sen hem till henne där jag kletade in en toning i hennes hår. Jag hann med en snabbvisit till syster oxå för att kolla in soffan. Men mest för att lämna den där söta munktröjan som jag köpte till bebisen :)

Jag gjorde nåt dumt förut oxå. Jag ångrar mig lite nu. Jag tackade jag till ett extrapass på jobbet i morgon på min lediga dag. Men vad gör man inte för lite extra cash. Jag hade ju sett fram emot en sovmorgon till men imorrn ringer klockan 05.15. Ja ja..jag ska glo på Gossip girl, OTH och Heroes nu sen sova..

*kram*

Ätter hälga




Idag har jag jobbat en kort dag efter helgjobb. Och jag har fått veta hut. Duscha är inte populärt bland gamla tanter ibland. Det slogs, revs och drogs i hår. En och annan tvättlapp flög. Tanten spänner till slut ögonen i mig och säger: " Vet du att du är sju gånger värre än henne"!? ( henne är C, min arbetskamrat)
Hörde ni det? SJU GÅNGER värre. Jag och C bara skrattade gott för tanten är så jäkla söt.

Jag har sprungit runt på stan efter jobbet och köpt barnkläder. GUD vad mycket sött det finns. Vi har samlat pengar på jobbet till en arbetskamrat som fick en liten son i januari. Jag hittade en sån söt munktröja som jag skulle ha velat  behålla till syrrans bebis. Rea var det på den oxå. Ska kanske kolla om det finns någon mer kvar imorrn ;P

Jag har precis vaknat efter att ha sovit ett par timmar i soffan. Nu tittar jag på programmet om familjerna med MÅNGA barn. SHIT vilket slit. Max två barn för mig tack.

Imorrn är jag ledig men ska till jobbet och käka smörgåstårta då vi avtackar en tjej som slutat. MUMS! Efter det ska jag gå på stan och kolla lite efter kläder till Loysan, Soffan och Maria's cocktailfest på lördags. Den ser jag fram emot :)

Nu ska jag gå ner i källaren och kolla tvättid.

RSS 2.0