Bad cake





Sorry för dålig uppdatering men det händer inte så mycket hos mig. Mest jobb och lite planering inför helgens kalas och födelsedagsfest. Jag tänkte bjuda på kladdkakebitar med choklad i på jobbet på fredag när jag fyller. Hittade ett enkelt recept hos syster. Jag gjorde precis som i receptet och tog till och med ut kakan tidigare än utsatt tid då den höll på att få för mycket färg. Som ni ser på bilden har jag smakat en bit. Den är helt smaklös och i gummiform. Blir alltid så när jag ska göra nåt med kladdkakesmet. Vet inte vad jag gör för fel. Ska sluta baka det tror jag. Det blir nog att bjuda på gamla hederliga "negerbollar". Förlåt men jag säger så om chokladbollar :) Dom KAN jag inte misslyckas med!







Kommentarer
Postat av: Jenny

Niggerballs går alldeles utmärkt!

2011-06-02 @ 08:46:11
URL: http://jennyler.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag tycker i alla fall att kakan SER god ut. :) Det blir nog bra vad du än bjuder på, o negerbollar är barnsligt gott! Pöss

2011-06-02 @ 09:23:46
URL: http://minbebis.com/blogg/sesamsresa
Postat av: modeller & mode

muuums

2011-06-02 @ 19:43:23
URL: http://obsessedofmodels.blogg.se/
Postat av: Mia...Mamma till Lexie

Jag försökte mig också på en kladdkaka i förra veckan...och den blev inte ett dugg kladdig... stenhård och skit äcklig!! :) Vet inte heller vad jag gjorde för fel då jag gjorde precis som receptet!?



Nä.. tacka vet jag smulpaj.. det är jag SKITbra på!! :)

2011-06-02 @ 21:11:44
URL: http://miapiafias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0