Inspiration



Jag är som sagt lite feg när det kommer till inredning och kör gärna på det säkra..och färgerna vit, beige, brun...och så. Nu har jag hittat två bloggar som fått mig att titta på lite mer färg och det är riktigt kul. Jag ska inte måla hela lägenheten knallrosa och göra om helt men lite detaljer med färg kommer nog komma in i mitt hem från och med nu.


Systrarnas fina bloggar hittar ni här och här.

Låt er inspireras! :)









Kommentarer
Postat av: Oh So Glam

Men tack snälla du för uppmärksamheten! Känner själv att jag är inne i en svacka, har massor att dela med mig men det lossnar inte riktigt... men kul att du får inspiration trots det! :-)

2011-01-26 @ 19:49:32
URL: http://ohsoglam.blogg.se/
Postat av: Johanna

Guuuud så snällt! Bara trevligt att bli länkad och vad roligt att du har hittat till mig. :-)



Jag skriver kanske en lite mer personlig blogg om allt och inget i och med att jag bor i Norge. Blir mer personlig då jag skriver för nära och kära hemma i Finland och Sverige. Hoppas att du kikar in flera gånger!!! :-)



2011-01-26 @ 21:14:39
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Servicen var verkligen en besvikelse. Har nästan ingen lust att ha kvar klockan utan vill ha pengarna tillbaka just nu. Jag hade en Jet Set klocka när de inte var så "blingade" som de är nuförtiden. Köpte den för 399 och den höll i 3 år tills jag råkade ha sönder den på jobbet. Bar den flera gånger i veckan så det var inte så konstigt. Denna klocka har jag haft en dag och är missnöjd. Ska nog mejla igen för detta är ej OK. Vill ej bära en om man inte kan använda den som normalt.

2011-01-27 @ 18:07:06
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0