Gäsp!




Har inte sovit alls bra inatt. Man skulle kunna tro att jag är gravid men man kan ha problem med urinvägarna ändå, vilket jag har. Tog mig en ordentlig sovmorgon idag och gick inte upp föränn kl 10. Ha drömt massa skumt inatt.
Har just gjort mig en hemmagjord sallad och sen blir det kvällsjobb. Har en bra vecka med bara tre arbetsdagar. Jag är ledig på onsdag och har semester på fredag då jag åker till Emma i Oslo. Yippie! :)







Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag är inte klar med det "området" men man måste börja någonstans. ;-)



2011-01-31 @ 13:01:29
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Oh So Glam

Jag har beställt dem från Kanada via Etsy (http://www.etsy.com/shop/milkandcookiesCanada). Dessa är i superfin kvalité, välsydda och fina! :-)

2011-01-31 @ 23:31:27
URL: http://ohsoglam.blogg.se/
Postat av: Johanna

Vi kör inte på LCHF superstrikt utan vi slarvar lite. Äter t.ex. frukt som mellanmål som man inte ska äta enligt LCHF. Men frukost, middag och lunch äts enligt den dieten. Så sjukt att man inte är hungrig. Jag är van att när man bantar så svälter man. Här tappar man suget efter sött +att man inte känner hunger.

2011-02-01 @ 07:37:44
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Samma här!!! Jag blonderade det i början av sommaren och har inte rört mitt sedan dess färgmässigt. Klippte av det rejält i september och nu är det långt igen. Ska nog klippa det snart, alt. själv bara för att få bort det värsta +att jag vill få bort det gamla blonda.

2011-02-01 @ 11:31:34
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0