A day off!





Har precis varit ute på en pw och löprunda. Är helt slut! Nu står det fetaostfylld kyckling i ugnen och jag ska strax göra en sallad. Skönt att vara ledig idag och inte ha några måsten. Sen tänker jag unna mig en stund i soffan med en bra bok.

Hoppas ni har en bra dag där ute!











Kommentarer
Postat av: Mia..

Även om jag inte jobbar känner jag just nu att det är skönt å va ledig. Det tar på krafterna att vara ute å "resa". Nu är vi i alla fall hemma å det känns bra. Å ja.. nu kollar vi upp någon helg här framöver då vi kan mysa på altanen med lite grillat å nåt gott i glasen! :)

2011-04-26 @ 16:33:54
URL: http://miapiafias.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ja jag kan tänka mig att du är trött med :) Låter som en bra ide det där med altanen och grillat du :) Ska bli kul! Bra att ha nåt kul att se fram emot :)

2011-04-26 @ 17:20:48
Postat av: Johanna

Oh vetdu vi är superdåliga! Försöker mest byta ut det vi haft (potatis, pasta och ris) mot grönsaker. Blir mycket ägg (stekt, omelett, kokt) o så konservgrönsaker till. Babymorötter är en favorit +gärna lite bönor så man håller sig en stund. :-)

2011-04-26 @ 19:20:28
URL: http://passionforpoison.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag är inte heller duktig på det där med trädgård men försöker mitt bästa ;-). Tores pappa är duktig på det där med trädgård så får väl i värsta fall ta hjälp av honom.

2011-04-28 @ 13:26:20
URL: http://passionforpoison.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0