Strike a pose



Okej..nu ska jag försöka beskriva i ord hur det känns att se en Madonna konsert.....

....tar ett djupt andetag.....

Näää..det går inte att beskriva i ord. Det var helt otroligt. Men jag ska försöka berätta om kvällen utan att låta som en 14-årig tjej som varit och sett Jonas Brothers men jag kommer nog misslyckas.

Jag kände redan under veckan att jag kunde blir lite tårögd bara jag hörde en M-låt eller bara tänkte på att jag skulle få se henne. Både Helena och jag hade ont i magen och var nervösa innan konserten. Vi kom dit runt 17.30 då insläpp började. Varmt som i gatan var det men som tur var såldes drycker och lite att tugga på inne på Ullevi. Vi fick bra platser nästan framme vid stängslet efter de lyckliga i gyllende cirkeln längst fram. Valet av förbandet..eller band och band..(Paul Oakfield) kunde ha varit annorlunda. Techno musik kan vara bra i små måttliga doser..på en klubb..men ej i 1 timme i sträck. Tur att man var så laddad som man var annars hade jag kreverat. När lamporna släcktes och Madonna herself kom ut på scenen vek sig benen lite..tårarna kom , gåshuden...och sen..sen..LEENDET :) Det enda jag kunde tänka på var: Jag tittar just nu på Madonna..på riktigt!!!
Kameran var med..den är inte den mest hippa och den har inte en miljard megapixlar. Bilderna ser bättre ut i kameran än på datorn..men det skiter jag i!!!!!!! Det syns att det är hon. Låtlistan var helt okej..jag saknade Papa don't preach, Express Yourself och Cherish mfl men det var röj ändå. När hon körde mina favoriter Vouge, Into the groove och Holiday på raken höll jag på att explodera!!! För att inte tala om slutet då Like a prayer, Frozen/Open your heart ,Ray of light och sist Give it to me spelades var det röj inne på Ullevi. Jag som brukar få ont i ryggslutet av att stå länge käde INGENTING. Jag var lyrisk :) Efter att ha hoppat ,sjungit och dansat i två timmar var jag rätt svett ( till och med läder-remmen på väskan var blöt av svett) men lycklig.
Madonna fick mellanbra betyg i tidningarna idag men jag bryr mig inte om vad de tycker. Detta var det klart bästa konserten jag sett och om ni möter som känner mig möter mig på stan och jag har ett fånigt leende på läpparna och inte hälsar så vet ni varför. I'm in M-land :)



Kommentarer
Postat av: Anna

WIIIE! Det var så JÄVLA bra!!!

2009-08-10 @ 01:26:28
URL: http://cirkusannaa.blogg.se/
Postat av: Jessica

Anna: Visst var det!!!!!! :)

2009-08-10 @ 09:37:05
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0