Söndag



Idag har jag varit inne och jobbat några timmar. Lättförtjänta pengar och de är varmt välkomna. Så härligt väder ute oxå..blev på bra humör av cykelresan hem. Unnade mig en pizza när jag kom hem. När jag väl börjat äta insåg jag att det inte alls var det jag va sugen på, jag orkade bara inte laga mat.

Sen blev det en trip till IKEA med Loysan. Behövde lite nya köksgrejer som stekpanna, kökshanddukar och tillbringare mm. Loysan köpte ett jättefint tyg som hon ska ha på väggen i sitt kök. Hoppas se kort på det snart om hon inte redan kirrat det.
När jag kom hem lade jag mig i soffan för att läsa i "Heligt blod, Helig Graal". Jag hann läsa 2 sidor sen sa det pang och Kecka sov. Vaknade lite senare och gick in i sängen och lade mig och fortsatte sova. Är helt slut efter den här veckan. Men nu har jag fått i mig lite kvällsmat, blommorna är vattnade , disken borta och soporna är ute. Ska glo på lite tv och sen ska vi se om jag kan somna för natten i normal tid :)

*kram på er*

Kommentarer
Postat av: Louise

Tyget kom aldrig upp igår.. För stort projekt när man har alldeles för högt i tak. Men någon gång i veckan ska det bli av. Jag får lura hem nån vän på fika:)

2008-09-22 @ 08:37:58
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Jessica

Louise: I'm always up for fika :) OCH fixa till tyg hehe

2008-09-22 @ 09:53:02
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Louise

Hehehe:) Jag hör av mig om dag när det blir fika/kvällsmat (och tyguppsättning)

2008-09-22 @ 12:46:40
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Jessica

L: GÖTT :)

2008-09-22 @ 15:15:26
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0