Filmtajm



Nyss hemkommen från jobbet. Har käkat två hårda mackor med messmör och druckit lite Brämhults juice. Ska nog skita i att gå och sova. Jag ska ner till stan och handla lite sen, betala räkningar, gå och sola mm.
Ska lägga mig i soffan nu och kolla på "Prom night" Ja jag vet jag kommer antagligen somna efter ett tag men skit i det.

Idag fyller Loysan år oxå. Grattis grattis! :0) Jag ska ringa henne sen och gratta henne. Att säga grattis på en blogg bara är ju asotrevligt haha. Lite tråkigt idag med alla tekniska prylar. När folk fyller så skickas det oftast ett sms eller mail. Hur kul är det egentligen? Hur lång tid tar det att ringa ett samtal och säga Grattis på födelsedagen. Jag själv tycker det är roligare när folk ringer mig och säger det till mig. Men så har ju jag rätt höga krav på min omgivning oxå...hmpf..yeah right!

På vägen hem förrut såg jag inte mer än 3 personer som helt plötsligt bara snubblar till och ramlar. Vad är det med folk? Super de innan de ska till jobbet eller? Jag fick mig ett gott skratt iaf och cykelresan hem kändes inte så lång ändå.

Nu blir det soffa, filt och film


Kommentarer
Postat av: Louise

Tackar! Det är en oerhört stor dag;)

2008-08-28 @ 10:04:22
URL: http://mslolo.blogg.se/
Postat av: Maddi

Dom kanske var lite morgontrötta och inte hade vaknat riktigt än, snubbelpellarna

:)

2008-08-28 @ 11:49:40
URL: http://freyjas.blogspot.com
Postat av: Jessica

Maddi: Måste va så du :)

2008-08-28 @ 14:46:29
URL: http://keckan.blogg.se/
Postat av: Jessica

L: ja jag minns när jag fyllde 27..det va tider det..höhöhö. Gammelkärringa :)

2008-08-28 @ 14:47:16
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0